OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT: suveks, viljandis/viljandimaal või tartus

OT: suveks 13 a . 31.03.2011 12:46

Olen 13 aastane tüdruk kes otsib suveks tööd .
Oskan ka 7 klassi tasemel inglise keelt ja räägin natuke ka vene keelt .
Sobivad koristustööd , poes abiks olemised , jäätise müümised ja muud minu vanusele kohased tööd .
Paluksin pakkumisi minu e-mailile .


suveks2011@hotmail.com

Tsiteeri

Mati 03.04.2011 11:34

Miks mul peaks olema Spinglos vähemalt 8 sõpra?

Inimestel on Synkronice ettevõtmisega liitumisel erinevad motivatsioonid, kuid kindlasti oli kõigil üheks eesmärgiks veidi raha teenida. Ükskõik, kas oled liitunud eesmärgiga ehitada endale heade parnteriga koos tugev ja tulus võrgustik või oled üks nendest, kes soovis oma raha perspektiiviga ettevõtlusesse paigutada - igatahes kulub see vähemalt 8 Spinglo sõpra marjaks ära.

Aga ikkagi MIKS?

Alustan siis nendest, kes otsustasid teha kõigest hea rahapaigutuse. Synkronice’i kõige olulisemaks tooteks, väljundiks, käibe tekitajaks on internetikeskkond Spinglo, mis lähiajal on meile kõigile oma tõelist palet alles näitamas. Firma tänas meid pioneeriks olemise eest sellega, et kõik, kes julgesid investeerimisriski enne 20. märtsi 2011 teha, saavad nüüd kuni 20. juunini 2011 vormistada enda nimele Spinglo Holdings Europe PLC osakud. Käivad ettevalmistused, et viia see firma lähiajal börsile ning börsile mineva Interneti valdkonnas tegutseva firma esmane väärtuse määraja on internetikeskkonna kasutajate hulk. Seega, teie kõik, kes te olete sellesse firmasse investeerinud, tehke veel see samm ning kutsuge Spinglosse inimesi juurde, sest see suurendab firma väärtust ja seeläbi ka teie investeering kasvab. Siinkohal ei tasu piirduda 8 inimesega.
Aga see ei ole ainus põhjus. Kõik Synkronicega liitunud inimesed, kes pole veel jõudnud läbi lugeda firma boonusplaani, soovitan seda teha, et aru saada oma väga suurtest võimalustest olles partner sellises ettevõtmises. Boonusplaanis on kirjas, et kõikidele erinevatele boonustele kvalifitseerumiseks on vajalik 8 isikliku Spinglo sõbra olemasolu. Isegi, kui te mitte kunagi, mitte kedagi oma Synkronice struktuuri isiklikult juurde ei liida, täitub teie autostruktuur sellegi poolest, teie ümber on inimesed, kes teevad seda tööd ja teie organisatsioon kasvab. Kuid selleks, et sellest organisatsioonist kasu saada, peate te leidma 8 Spinglo sõpra.
Meie kogemus on näidanud, et Spinglosse liituvad inimesed võivad teie Spinglos asetsevate sõprade hulka alumistel tasemetel suurendada tuhandete inimesteni. Kui need inimesed teie all olevas struktuuris Spinglo teenuseid ja tooteid tarbima hakkavad, saate teie sellest oma protsendi. Kui suureks see kujuneb ja millised boonused sellega kaasnevad? Synkronice lehel oma kontole sisse logides ning valides My account---Bonuses---Spinglo residual, saate lihtsat tabelit täites välja arvutada, milline teie igakuine või -aastane tulunumber välja nägema hakkab.
Tasuta liitumise link on siin: www.spinglo.com/i/hermes

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.