OTSIN TÖÖD/PAKUN TÖÖD

OT:Praktika kohta kahele tüdrukule, sisekujundaja assistent eriala

Triinu 08.04.2015 14:08

Tere! Mina(1:) ja mu sõbranna(1:) otsivad praktika kohta ajavahemikus 18.05-19.06. Oleme TTHK 2. kursuse õpilased sisekujundaja assistent erialal. Oleme kohusetundlikud, rõõmsad ja ausad. Kui kellelgi on midagi pakkuda ja soovi meile praktilisi teadmisi edastada, siis oleks tore kui kirjutate meilile: triinu.noormets@gmail.com :)

Tsiteeri

Triinu 08.04.2015 14:11


Tere! Mina ja mu sõbranna otsivad praktika kohta ajavahemikus 18.05-19.06. Mõlemad oleme kaheksateist aastat vana. Oleme TTHK 2. kursuse õpilased sisekujundaja assistent erialal. Oleme kohusetundlikud, rõõmsad ja ausad. Kui kellelgi on midagi pakkuda ja soovi meile praktilisi teadmisi edastada, siis oleks tore kui kirjutate meilile: triinu.noormets@gmail.com :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.