KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas valida/leida sisearhitekti?

Kalev 10.09.2007 14:56

Tere
Ostan korterit ja sellisel kujul et olemas on ainult välisseinad, vahelagi ja katus. Nüüd peaks hakkama mõne kogenud tegijaga plaani pidama et kuidas teha kogu ruumipaigutus-kujundus. Valgustus, köök, trepp jne
Palun andke teada oma kogemustest. Ärge soovitage kõige odavamaid ega kallimaid
Tänan juba ette

Tsiteeri

einar 14.09.2007 13:38

kuna olen ise siseviimistlusega tegeleja siis võin teid abistada.
kõik oleneb millised on teie soovid ja samuti materjaalid misa soovite kasutada.
st kujundus,värvid,plaadid,katted valgustid jne jne jne

Tsiteeri

Helen 17.09.2007 16:06

Sisekujundajaid on väga palju, aga selleks, et leida see õige, on vaja eelkõige temaga kohtuda ja see nö.ühine keel ja mõistmine leida. Kui seda ei ole, siis on targem keegi teine võtta, vältimaks siis hilisemaid probleeme.
Tänapäeval on piisavalt palju antud ala töötajaid, kelle vahel valida, et soovitud tulemus oleks ok ja samuti töö käigus tekkivad küsimused, arusaamad jms saaks lahendatud ilma komplikatsioonideta. Kõik sõltub siiski inimesest endast. See, kes sobis ühele, ei pruugi jälle teisele üldse meeldida.
Soovitan siiski ise konsulteerida sisekujundajatega ja leida enda jaoks see sobiv inimene, kellega teha meeldivat koostööd ja saada soovitud tulemus.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.