KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

korvmööbel

Pille 27.09.2007 08:59

Sisustan uude majja kolme garderoobikappi- sõelale on jäänud kaks korvmööbli tootjat: Norscan ja Elfa. Tähtis on hinna ja kvaliteedi suhe. Millist ja miks soovitate Teie (vb üldse mingit kolmandat firma toodet)?

Tsiteeri

Helen 27.09.2007 10:57

Vabandan, aga ma ei tahaks kedagi nii soovitama hakata ja samas teist maha teha- see ei kuulu minu ülesannete hulka. Iga firma puhul võib ette tulla häid ja halbu kogemusi. Selle kohta öeldakse, et ühel läheb hästi ja on väga rahul, teisel jälle ei vea nii palju ja põhjuseid selleks võib olla ka mitmeid. Isegi kui ise tellida 2 korda samast kohast, võib 1 kord sellest olla täielik pettumus, teinekord jälle on kõik vägagi korras ja põhjust rahul olla. Selleks soovitaks siiski teisest foorumist arvamusi küsida, kes siis jagavad oma kogemusi antud firmade kohta või siis teete ise selle otsuse- väike risk, et asjad ei pruugi just meelepäraselt minna, on iga firma puhul.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Nõuandja 28.09.2007 10:21

Norscan ja Elfa koha pealt tagasisidet ei tea, küll aga julgen soovitada Kirenat, nende kvaliteediga on minu tuttavad kõik rahule jäänud, materjalide valik hea ja teenindus hea, vt http://www.kirena.ee .
Edu Sulle!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.