KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kust leida ajaloolist maakaart-pilttapeeti?

Kristi 30.09.2007 19:26

On soov panna kaminatoa seina tervet seina (3300*2700) kattev maakaart- pilttapeet. Erisooviks on, et kaart oleks must-valge (kollakas, vanutatud). Kahjuks ei ole suutnud sellist leida.Olen vaadanud Wallpoweri kollektsiooni ja otsinud netist, siiani tulutult. Ehk oskate aidata. Tänan!

Tsiteeri

Helen 01.10.2007 09:58

Tere,

Sellist tapeeti ei ole ma isiklikult kuskil poes nii kohanud, aga tasuks pigem proovida lasta see teha. Kui Teil on endal ehk olemas pilt, kas siis postkaardi kujul vms, siis tehakse selle järgi.
Võite küsida siit www.aja.ee
Firmasid, kes teevad piltidest tapeete, on teisigi- kasutades kasvõi siinset otsingut sisekujunduse foorumis, leiab mõndagi. Küsige erinevatest firmadest nende pakutavaid võimalusi ja selle alusel saate teha omapoolse valiku.
Samas tasuks ka kaaluda võimalust see kaart lasta sinna maalida-tulemus võib jääda isegi parem- tunduvalt naturaalsem ja effektsem. Vaadake ruumis natuke ringi ja mõelge, millist varianti Te ise seal näha soovite, võttes arvesse siis ruumi kui tervikut ikka ka.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.