KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

mööbel magamistoas

maime 10.10.2007 15:40

värskelt remonditud magamistoas 11,5m² on põrand laminaat ja värv tamm. tapeet selline hele beezi põhja peal väike valge lillornament. tuba ise suht pime kuna on põhja poolne ja aken väike. sooviks nõu mis tooni valida mööbel, kui ka tamm kas siis jääb väga ühte tooni. ühes seinas on veel telliskivi värvi soemüür+ uks.pilte veel hetkel ei ole.

Tsiteeri

Helen 10.10.2007 22:42

Tere,
Tamme võib kasutada küll, aga kaldun siiski arvama, et lõpptulemus jääks liiga üksluine. Tamm võib muutuda seal ruumi üldmiljöös natuke massiivne, kuna ruum ei ole ju väga suur ja seda tooni on Teil seal juba piisavalt nii põranda kui ka seina näol.
Pakuksin välja valge mööbli. Sõltub muidugi ka, millist mööblit te silmas peate? Lükanduste puhul on palju lahendusi, mille uksed saab ka fotona kajastada, mis on heaks aksendiks.vt. näiteks lahendusi siit: http://www.duoline.ee/?head=3&pageid=28&subid=82&language=estonian
Aknakattega saate ka lisaks tooni anda, lähtuvalt siis mööbli valikust.
Tamme võib ka üle peitsida nt valge peitsiga. Kuna tuba on ka pime, siis tumedaid toone ei soovitaks, heledaid ikka, mis muudavad ruumi avaraks ja annab valgust. Hele mööbel on ka märksa õhulisem visuaalselt.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.