KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värve?

Ants 18.10.2007 16:47

Tervit!
Olen 17.a meesoost nooruk kes ei oska valida enda tuppa seinavärve.
Mul on piklik tuba mille üks sein on kaetud tervenisti kapiga ja teine sein on kallakus , ise olen mõelnud seinad värvida kahte tooni , et kallakseina laimi või kevadise muru värvi ja ülejäänud tumedamaks halliks.
Küsiks siis kuidas see võib mõjuda ja kas see ei jää naljakas jms.
Tänud,Ants!

Tsiteeri

Helen 18.10.2007 22:17

Tere,

Väga julge värvivalik.
Piklik tuba eeldab, et seda tuleks visuaalselt laiendada, seda siis seinapindade näol, mis eeldab ka heledamaid toone. Mis tooni on kapp ja muud elemendid ruumis? Ma küll ei tea, kui suur see piklik tuba on üldse, aga hall on suhtkoht masendust tekitav toon- sõltub ka, kui suure pinna sellega katate. Hetkel mõeldes nende toonide peale: tume hall ja roheline, siis ei kõla kuigi hästi. Kõige paremini oskaks sinna ruumi midagi soovitada, kui näeksin seda kasvõi pildilt. Oleks Teil võimalik siia 1 pilt üles laadida oma toast või kui ei soovi siia riputada, siis saatke meilile, vaatan üle ja lisan vastuse siia foorumisse.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.