KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

hobuseteemaline lastetuba

Kristel 31.10.2007 15:43

8a tütar nõuab hobuseteemalist tuba, kunagi nagu nägin kuskil hobusepiltidega tapeeti, enam ei kuskil...järgmine valik oleks siis fototapeet või seinamaaling...Äkki keegi on ikkagi näinud seda tapeeti ka müügil kuskil? Igasugused muud lingid-vihjed-ideed on ka teretulnud :)

Tsiteeri

Helen 01.11.2007 15:15


Tere,

Kui ma ei eksi, siis on selline tapeet või porte mulle millalgi K-rauas(pole päris kindel) silma jäänud, vaadake ka kindlasti skandinaavia tapeedisalongi pärnu mnt-l ja siis multiprojektis on suht lai lastetoa tapeetide valik. Enamjaolt on siiski see kombineeritav portega, kus on siis hobused vms peal. Otse sellist tapeeti, kus hobused oleks, on ehk raske leida.
Samas soovitaks siiski lasta maalida midagi hobuseteemalist seinale- jääb tunduvalt effektsem ja loomulikum ja saab ise täpselt lapse soovidest lähtuvalt lasta teha-värvid, teema jne. Tapeetidel on tavaliselt loomad jms kujutatud lapselikumalt kui 8a ehk tahaks.
Võib ka tuppa tuua lisaks seinale nt puidust hobuseraua jms elemente,millega teemasse sulanduda, köis põrandaliistu asemele seonudks hobusega- see kõik peaks jääma siiski naturaalne ja tapeediga seda maksimumi kätte ei saa, pigem ikka maalinguga seinal või seintel. Sõltub kui suur tuba on ka, võite jätkuna teise seina edasi viia. Saate ka maastiku sisse tuua pildile , millega nt ülejäänud tuba seostada.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Merike 06.11.2007 15:01

Efektse ja omanäolise mulje tagab seinamaaling, mis ei pruugi olla taustaga. Ja võimalus hobusefännile silmarõõmu pakkuda on ka seeria lemmikute piltidest(nt. maalidel).Kui tapeedivalik siiski kesine ja enamlevinud variant, siis soovitaksin pigem lihtsamalt uuendatavat ja varieeritavat moodust kui tapeet. Vanus on selline...Külastada soovitan www.artdesigner.ee ja www.zone.ee/merikelate kodulehti, kust leiate ka küsimuste tekkimisel aadressid konsulteerimiseks.

Tsiteeri

reet 29.12.2007 22:58

tere, teema küll juba päris vana, aga mõtlesin, et kirjutan sellegi poolest. olen kunstitudeng ja päris osav maalija. olen ka ise suur hobusesõber nii et arvan, et suudaksin teie seinal midagi päris ilusat korda saata kui probleem veel lahendust ei ole leidnud :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.