KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vannituba

Viljar 01.11.2007 14:56

Tere,
Käsil on siis vannitoa sisustamine ja sooviks natuke abi. Vannituba on mõõtmetega 4x4 meetrit. Akna seina juurde tulevad valge vann ja valge wc pott. Põrand on plaanitud teha punaseks(mosaiik plaatidest, tumedam punane). Vanni vastas seina tulevad kraanikauss ja kapid. http://www.bathroom.ee/?module=Product&id=69 - samasugune mööbel, ja see kõige heledamat värvi(kask või mis iganes selle tooni nimi oli).
Nüüd siis lõpuks ka küsimus. Kuna meile meeldib tohutult must värv, siis sooviks selle seina, kus on vann ja aken, teha mustaks. Siit ei oska aga edasi minna. Mis värvid võiksid sobida aga teistesse seintesse? Ülejäänud majas on kasutatud suht julgeid värve - terashall, oliivroheline lasuur värv, erkpunane pikk koridor.
Vannitoa ülevaade veel siis korra: Kui uksest sisse astuda, jääb vasakule wc pott ja vann, aken on seinas. Otse ette jääb klaasist uks, mis viib sauna ja 2 dušši kohta. paremale siis valamu ja kapid.

Tsiteeri

Helen 01.11.2007 16:09

Tere,

Musta ei pea ka terve seina ulatuses kasutama, võib teha osaliselt, koostada visuaalselt mingisuguse mustri nt ja seda kanda ka teistesse seinadesse üle, et kokku visuaalselt tekiks seonuvus. Musta värvi plaate on ka igasuguste mustritega, mis toovad ruumi stiili. nt siin kõige alumine on must: http://www.plaadiparadiis.ee/show.php?lang=est&cat=1&id=29
Isegi kui kasutada terves seinaulatuses, soovitaks siiski ka teistesse seintesse triibuna vms läbi viia.
Musta ja punasega haakuks hästi valge, üldse heledam toon-see sobiks ka valitud mööbliga. Samuti võiksite mõelda punase toomist ka seintesse. Hetkel kajastub ruumis punane, must ja valge, mööbel on ka heledam, seega rohkem toone ei tasuks ehk sisse tuua, kuna muutuks liiga kirjuks. Antud toonidega saab väga huvitavaid lahendusi luua. Näiteid erinevatest lahendustest, kujundistest jms leiate ka plaadimüüate kodulehtedelt.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.