KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kõie pildiga borde

Meeri 07.11.2007 12:26

Sooviks leida kõie pildiga bordet. Tegemist siis tapeedi peale kleebitava bordega. Kuna ma kujutan ette oma kodu mereteemalisena, siis kõik ettepanekud, mis sellega kuidagi seostuvad, on teretulnud :)

Tsiteeri

Helen 09.11.2007 11:30

Tere,

Nii kohe küll ei oska öelda, kust Te sellise porte saate, aga soovitaks vaadata tapeedi poodidesse: Skandinaavia tapeedisalong, Multiprojekt, uues K-Rauas oli päris suur tapeedi valik jne jne. Sõltub kodu suurusest, elementidest ruumis - trepp jms. Võite lasta ka seinale maalida midagi, köit võib kasutada ka mitmeti- põrandaliistu asemel, trepi käsipuuna. Võib sisse tuua merega seonduvaid toone- rohelist, sinist. Samas seondub merega laev ja sellega seonduv, mida saaks edukalt kasutada siis seinal, nt tüür jms- saaks lasta need teha. Voodi kohale võite teha nö.baldahiini, üles panna siis nö.purjeteemaline kangas.
Eks palju sõltub ka sellest, kas Teie kodu on valmimas või soovite seal läbi viia muudatusi, kas kodus on olemas selliseid elemente, mida saaks edukalt antud teemas käsitleda- vb saab midagi lasta juurde nikerdada vms- vaadake natuke ringi ja mõelge, mis Teile seondub mere teemaga üldse. Arvan, et ainuüksi portega ei saa seda kätte, mida soovite.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Meeri 09.11.2007 11:45

Tänud vastamast...teen ühte korterit mereteemaliseks. See porte tuleb koridori valge ja sinise tapeedi vahele. Lakke tuleb veel päris kõis.
Sain paar head ideed juurde ja lähen siis nüüd salongidesse uurima, kuigi mulle juba ühest öeldi, et olete valinud väga raske teema :)

Tsiteeri

Helen 09.11.2007 13:34

Tere,

Ma ei ütleks, et see nii väga raske teema oleks- kõik on pigem mõtlemises kinni, aga edu Teile ideede genereerimisel:)

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.