KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Klaaslaud

Pliks 09.11.2007 14:30

Terekest,
Minul on selline küsimus, et kas keegi oskaks öelda, kuidas saab klaaslauda(ehk siis lihtsalt klaasi) paigaldada aknalaua peale? Ehitasin korteris rõdu toa osaks ning sisemisi aknaid enam ei ole, kuid aknalaud on alles. Sinna peale mõtlesin panna klaaslaua(üks ots siis aknalaua peale ning teisele poole tuleks jalg alla panna). Kas kellelgi on kogemusi, kuidas seda teostada-kinnitada? Samuti, et kuidas saaks jalga nii klaasi kui ka põranda külge kinnitada?
Vastuseid ootama jäädes,

Kena päeva,

Tsiteeri

Helen 09.11.2007 17:43

Tere,

Antud juhul peaks see ka olema karastatud klaas, kuna kui katki läheb vms, siis on tagajärjed kehvad-terve elamine klaasikilde täis ja endal ka oht viga saada. Võib kinnitada kruvidega, aga tehnoloogiliselt enne puuritakse augud klaasi ja siis karastatakse klaas. Kui klaas on aknalaua küljes juba jäigalt kinni, siis võib ju jala alla panna ka 2 poolse teibi, et ei nihkuks.
Täpsemalt võite uurida sellisest firmast nagu Andres Klaasi AS, koduleht http://www.andres.ee/index.php?id=6
Neil on põnevaid lahendusi klaasi osas ja oskavad ka täpsemat infot anda antud teema kohta.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 09.11.2007 17:45

Jäi ütlemata, et need augud puuritakse, et siis hiljem saab kruvidega kinnitada aknalaua külge see klaas.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.