KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas kokku panna 2 värvitooni vannituppa?

tiina 14.11.2007 14:56

Ostsime ilusa valge (matt) kahvelplaadi vannituppa. Sooviks kombineerida seda teist värvi plaadiga, et vältida "haigla steriilsust". Kuidas oleks ilusam nad kokku panna? Meeldiks assümeetria.

Tsiteeri

Helen 14.11.2007 16:25

Tere,

Teise tooni kombineerimiseks on mitmeid võimalusi: toote teise värvi mingi kujundina sisse,mis jaguneb kõikide seinte peal, et kokku tekiks mingi tervik, võib ka triipudena kasutada valge kõrval.
Võib 2 tooni kombineerida ka läbi põranda pinna seinteni ja sealt edasi.
Mõnes kohas võib kasutada ka portet, mis oleks kolmas plaadi valik sinna, aga see peaks siis kindlasti sobima ka eelnevate plaatidega.
Kui vannitoas on mingeid kohti, mida soovite ekstra rõhutada, siis saab seda vastavate toonidega väga hästi teha.
Oluline oleks , et 2 tooni oleksid omavahel tasakaalus, et ei tekiks sellist tunnet, et midagi on nüüd kuskilt puudu või valesti.
kui on olemas vann, siis võib selle kohale mustreid vms tekitada. Peegli ümber või kõrvale tekitada tooniga midagi. sõltub ka, mis tooni olete kõrvale valinud ja kui suur on vannituba ja, palju on mööblit jms.
Igasuguseid näiteid plaadi kasutatavusest saab ka vaadata keraamiliste plaatidega tegelevate firmade kodulehtedelt.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.