KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Katusealuse magamistoa värvid?

Annika 03.12.2007 20:10

II korrusele viib trepp otse magamistuppa. ca 1 m on sein ja siis katusekalle, ruum ca 40m2, kaks katuseakent jäävad trepi kohale, seega ruum ise suhteliselt hämar. Ruumi plaanitud valget värvi voodi ja tume madal teleka alus ja tugitool. Tahaksin seinu kuidagi huvitavalt lahendada, andke palun nõu!

Tsiteeri

Helen 04.12.2007 18:52

Tere,

Võiksite toale natuke särtsu anda, tundub hetkel kuidagi igav. Võimalus on kasutada 2 erinevat tooni ja nendega siis mängida.Vertikaalsel pinnal võiks kasutada tumedamat ja kaldpinnal tuua seda tooni siis ka osaliselt sisse,kas siis teha mõni triip üles välja, muster vms. Kaldpinna põhitoon võiks olla heledam toon-pastelne,peaasi, et ka soojem. Hetke toonid on teil valitud neutraalsed, seega sobiks pea iga toon. Kaaluge oranzi või punase toomist teemasse. Oluline on jälgida, et kaldpinnad liiga tumedaks ei läheks, muidu on tunne, et kukuvad selga ja see teeb ruumi väiksemaks.
Huvitavaid lahendusi saab teha ka dekoratiivvärvidega, näiteid leiate siin:www.paremsein.ee
Võite ka lasta maalida seintele midagi, mängida saab ka valgusega jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.