KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kontor - Pood: Värvid?

Mel 04.12.2007 03:51

Sissejuhatus:
Uue poe asukoht asub sõidutee äärest ca 50m eemal. Eessein on täisklaasist mis avaneb tee poole. Üritasime seda valge värvi abil silmale rohkem märkavamaks teha, kuid tundub et asjata.

Küsimused:
- Kuidas ja mismoodi oleks võimalik teostada see asi selliselt et ta tõepoolest oleks värvilt "helevalge"?
- Milliseid lampe ning pirne peaks kasutama, et see annaks effekti juurde?

Plaanis on panna tahaseinale keskele tumedast puidust valmistatud brandi logo mis peaks teoreetiliselt samuti olema nähtav.. Ah.. raske on seda kõike tekstis edasi anda..

Kas on kellelgi huvi soovitada värvilahendust mis oleks soliidse, samas neutraalse välimusega. Täna sai kole sinine üle värvitud hele halli värviga mis tunduvalt parandas olukorda, nüüd on vaja edasi liikuda. Lisandub mõningane poe sisustus (mis mõõdud, värvid jne - ei tea veel), pisut mööblit ja kõik. Soovime minimalistlikku ja mitteahistavat keskkonda. Või vähemalt me üritame seda hetkel kuid aeg piirab tegevuskava mis tähendab ka võimalike uitmõtete rakendamist ilma seda läbikaalumata.
Samuti asjade paigutamine võib suhteliselt keeruliseks osutuda just kogenematuse tõttu :P

Lisan mõned pildid, ehk on sellest abi abipakkuja(te)le :)

(mu sõbranna kes sisekujundaja, on Eestist ära juba mõnd aega, seepärast ka sellises hädas)

Tänud ette!

Tsiteeri

Helen 04.12.2007 19:06

Tere,

Värvide valikuid on: läikiv, poolmatt ja matt. Ehk valisite mati, seepärast tundus visuaalselt soovitust teistsugune. Valige läikiv! Valida dekoratiivtehnilised valgustid, mis on mõeldud siis ühiskondlikesse hoonetesse, nede valgusallikate võimsus on suurem.
Logo osas saate samuti valgusega seda rõhutada- sõltub, milline on täpne logo idee. Eks palju sõltub ka sellest, mida Te seal müüma või esindama hakkate üldse, sellest lähtuvalt teha siis ka sisekujundus ja mööbel. Kas on mingeid erilisi kohti, tooteid mida soovite rõhutada. Kus asub teenindajalett vms? Eelkõige peaks siiski kontseprsiooni paika panema ja alles siis saab värvilahenduse, mööbli jms edasi liikuda.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.