KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa värvid...

Helena 22.12.2007 13:26

Tere! Sooviksin nõu siis elutoa värvidevalikul. Kuna korter ise on suht väike, siis arvan parimaks värvivalikuks just musta ja valge. Mõtlesin kahe variandi peale- esimene oleks selline, et seinad valged ja keskelt või ülevalt jookseks must porte, millel oleks mingi ornament peal (kas sellist üldse leiaks kuskilt? kui jah, siis kust?) ja teine variant oleks tuba teha musta-valge triibuline, kuid kas see annaks toale suurema efekti? Üks variant oleks veel valged seinad ja toa otsasein oleks must, selle seina ees oleks ka väike sektsioon, kus oleks telekas ja kust paistaks tagumine sein läbi... Aga siis peaks ju sektsioon valge olema? Seda ei tahaks... Põrand tuleks hallikas-valge laminaadiga, diivan valge või must, vaip nt sebra mustriga jne... On siin mõni hea mõte? :)

Tsiteeri

Helen 22.12.2007 16:48

Tere,

Vaadake mustrisse, mis asub Pärnu mnt-l ja veel skandibavia tapeedisalongi (www.tapeet.ee)
Neil on üsna lai tapeedi valik, kindlasti leiate endale meelepärase. Kindlasti võite vaadata ka mujale, kus müüakse tapeeti- vahel leiab üllatuslikult põnevaid tooteid.
Päris triibuliseks ei tasuks ajada, kuna nagu mainisite-korter on väike. See võib hakata jubedalt ennast häirima ja silma riivama. Diivan valige pigem valge siis, võiks lisada musta tooni dekoratiivpatjasid. Diivanilaua all võiks olla must või valge vaip, loomanahk või pehme lambanahk- sõltuvalt laua toonist jms. Triipu võib kasutada 1 seina ulatuses. Samuti saate alati seina panna mustvalge pildi-www.decorate.ee
nt seal on võimalik tellida soovitud mõõdus jne. Aknakattega saate alati tuua sisse mustvalget teemat, samuti igasuguste dekoratsioonidega- vaasid, kausikesed, küünlaalused, lillepotid jms. Oluline oleks jälgida, et tooted ei oleks kõik triibulised, vaid pigem siis kombineerida musta ja valget- et oleks ka tasakaalus see miljöö.
Seinte osas oleks see porte teema kõige mõeldavam,aga kaaluge kindlasti enne seda. Pange muu konseptsioon enne paika ja siis vaadake, kuhu seina te sooviksite kas siis portet, tapeeti,pilti vms. Kuhu mingi mööbliese jms mõeldud on ja siis vaikselt hakake liikuma edasi.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helena 23.12.2007 13:47

Kuid kas on olemas äkki mõni programm, kus saaks nö toa kujundada- tapeedi seina panna ja mööbli panna jne et oleks mingi ettekujutus olemas, kuidas sobib ja kuidas mitte?

Tsiteeri

Helen 25.12.2007 12:40

Tere,

http://www.603010.com.au/

neid peaks nüüd alla laadima:
http://www.roomarranger.com/
http://www.roomarranger.com/

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Helen 25.12.2007 12:41

http://sketchup.google.com/download.html

selle tahtsin ka lisada,läks ennist 2 samasugust

Tsiteeri

Helena 28.12.2007 13:58

Suur tänu. Kui korter käes ja remondiks läheb, siis kas võiksin Teile korterist pildid saata, et teeksime värvidevaliku ja tapeediga hea valiku? Mulle võib küll meeldida elutuba valge ja mustaga, kuid kuidas tulemus päriselt jääb... Oleks ikka asjatundja nõu vaja :)

Tsiteeri

Helen 28.12.2007 19:49

Tere,

Ikka võib-jään ootama!:)


Helen

Tsiteeri

Marri 29.01.2008 18:18

Praegu kauplustes müügil tapeete paarikaupa, st mustrilt erinevad aga värvilt sobivad,
Kuidas neid huvitavalt seina panna. tean, et võib panna nii, et üks sein oleks erinev, aga veel.
Tegu küllalt väikese toaga. 16m2

Tsiteeri

Helen 29.01.2008 20:02

kas see viimane oli ka nüüd küsimus,väga segaseks läks see asi kuidagi siin.....ja nähtavasti pole ka sama inimene,ehk saaks uue teema algatada,kui on küsimus,raske nii järge pidada

Tsiteeri

mona 08.07.2011 13:27

tere olen igalt poolt otsiud zebra tapeeti ent ei leia kusagilt ühtegi varianti , äkki saaksite aidata mind lehekülje otsimises palun ...
endal oleks tahtnud teha sellise toa et üks sein on must vastas aga valge ja mõlemal teisel poolel oleks sebra tapeet ja endal on olemas selline suur zebra maal või pilt ja selle paneksin musta seina või valge seina peale kas oles ilus?

Tsiteeri

kate 23.11.2011 09:52

Tere,

teisele korrusel, katuse alla ehitame oma tuba. Tuba on küllaltki suur- 40rm. Sinna plaanime elutoa nurgakese ja lapse nurga, keset tuba on korstnajalg. Mõtlesime panna seina seinexi, ülevalt jätta valgeks (katuse osa), alumise osa ära värvida ja ühendkohta panna liistu. Samas tahaks midagi põnevat ka kuhugi saada, kuna kardan, et jääb igavaks. Kas Teil oleks häid mõtteid, mida võiks teha? Küllaltki suur pind on vaja katta, see eeldab odavat materjali. Samas, nagu öeldud, tahaks vürtsi kas seinamaalingu nöol või mingi erksama tapeedi nöol kuskil nurgas. Palun värvilahendusi, sest endal on pea suht tühi :)

Tsiteeri

egne 25.03.2015 10:49

Tere!
Soetasin endale ühe toalise korteri! Valmistun remondiks ja sooviks abi elutoa (asub ka siis "magamistuba") värvivalikuga. Kuna ruum on iseenesest väike siis arvan ise,et heledad värvid oleks kõige sobivamad,et ruumi muuta värvidega suuremaks. Kindlasti peaks tulema üks sein selline "elavam", teistest teistsugusem. Millised värvid sobiks oma vahel kokku sobitada? :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.