KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

KARDINAD KÕRGES TOAS

Indrek 03.01.2008 13:52

oleks selline küsimus et milline kardinate kombinatsioon sobiks kõrge laega tuppa kus on kokku kuus akent kahes tulbas st all reas kolm suuremat ja ülemises reas kolm väiksemat akent. Korter asub päikesepoolsel küljel ning kahju oleks tervet seina riidega katta.

Tsiteeri

Helen 03.01.2008 18:52

Tere,

Seda on nüüd suht keeruline nii paika panna, et ei ole näinud. Sõltub ka interjöörist, stiilist jms asjadest, kuidas seda lahendada. Kui väiksemad aknad on kõrgemal, siis võib need ka aknakatteta jätta, võib osaliselt katta. Et mitte tervet seina riidega katta, võite kasutada ka paneel või lamellkardinaid, mida saab vajadusel ja soovi korral kõrvale lükata. Võib panna ka õhulisema katte ette, et ei tekiks tunnet, et terve sein on riidega kaetud.
Eks palju sõltub ka, mis kangas tuleb, mis tooni jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.