KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kuidas oleks mõtekam sisustada tuba..magamistuba ja elutuba ühes?

Veronika 10.01.2008 12:46

Tuba iseenesest on 25ruutu. Ruumil on 1vaba sein, ühes seinas on kaks akent, teises 1 aken, ja kolmandas uks.
Isiklikult eelistan mööbli värviks kirssi. Toas peaksid olema siis voodi, riidekapp, arvutilaud, diivan ja telekaalus v. seksioon.
Ise olen mõelnud et kasulik oleks osta magamistoamööbel ja siis eraldi vaadata juurde midagi elutoa mööblist.
Aga andke veel nõu ...

Tsiteeri

Kerli 10.01.2008 16:30

Ennem, kui asute magamistoamööblit ostma, peaksite eelnevalt veenduma kas ikka leidub sinna juurde sobivat elutoasisustust. Parim oleks tellida/osta mööbel ühelt tootjalt, siis ei ole karta ka värvitoonide erinevust. Kirsi toon on erinevatel tootjatel erinev ja sõltub ka päritoulmaast N: Soome tootjatel on kirsi toon suhteliselt hele. Keskmisest hinnaklassist soovitaks korraliku kvaliteediga Taani tootjat Tvilum-Scanbirk, kelle toodangut müüvad erinevad mööblikauplused üle Eesti sealhulgas ka www.sisusta24.ee

Tsiteeri

Helen 14.01.2008 18:02

Tere,

Päris palju mööblit. Hea oleks lasta eritellimusel teha siis selline mööblitükk,kuhu saab paigutada tv ja arvutilaua ühte. Diivaneid on ka igas valikus-saab erinevaid pikkuseid ja lisa tumbasid vajadusel tellida. Ilmselt oleks siiski mõtekas diivan ja voodi ühildada,seda siis lahtikäidava diivani näol. Kui hakata kõiki mööbli detaile üksikult paigutama,siis ei olegi teil lõpuks käiguruumi ja kogu seinapind on mööblit täis.Riidekapp võtab ka suht palju ruumi juba ära-kui on võimalik,siis kaaluge lükandukse võimalust-siinid lakke ja põrandale ja külgseinad. Uste näol saate tuppa lisa avarust-ise saate valida ju materjali,värvi jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

..... 27.02.2008 19:28

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.