KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Mis värvi mööblit valida elutuppa?

Maria 11.01.2008 16:30

Sooviksin nõuannet elutoa mööbli tooni valikul. Elutoa suurus on 41 m2 ning sinna on planeeritud söögilaud, väike diivanilaud, TV-alus, elutoakapp, suur hele nurgadiivan. Korteri põrandatel on tammeparkett ning uksed on tammespoonist. Suure toa üks sein on piimakohvi tooni, ülejäänud on hele ning toas on palju valgust. Sooviksin hiljem suurde tuppa lisada kas hiina stiilis kohvilaua või kapikese söögilaua kõrvale. Millist tooni suuretoa mööbliga oleks sobivam neid elemente kombineerida ning millised oleksid märgusõnad, kui soovitakse vana ja uut kokku sobitada:)?

Tsiteeri

Helen 14.01.2008 18:18

Tere,

Võib kasutada,kas tumedat mööblit või siis valget. Tooge seda hiina stiili ka mujal natuke sisse,muidu need 2 kapikest jäävad liiga üksikuks ja ei haaku ülejäänuga. Vana ja uue omavaheline kokkusobitamisel jälgida,et miljöö oleks tasakaalus-kombineerige erinevaid mööblitükke omavahel,leidke neil omavaheline siduvus-seda kõike peab tervikuna ette kujutama. Võtke aluseks kindel stiil:nt modernne on põhiline ja siis annate vana mööbliga kõigele aktsenti ja teist hõngu,tooge sisse ka siis seda hiina aksessuaari,kas suurte vaaside vms näol.söögilaua toolid /kattedvõiksid olla ka antud juhul natuke hiinapärased.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.