KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Suur maja, aga ruumi nagu ikka vähe:(.

mann 23.01.2008 13:23

Mure siis selline, et elame majas juba 4 aastat,mitte uues majas, vaid ostsime ühe 70.ndatel ehitatud korraliku maja, aga nüüd juba pikemat aega tundub, et maja planeering väga vale:(. Mõtleme nüüd kuidas annaks, asja parandada, aga kõik mõtted viivad ummikusse, sest kui tahaks kusagilt seina ära võtta, siis tuleb vä'lja, et see just kandev sein. Siis mõtled ümber paigutada tube ja mööblit, aga see pole ka eriti võimalik, kuna üks tuba selline, et sealt kohe kolm ust läheb ja neljandas seinas on aken:(. Kas tõesti ei ole muud lahendust, kui kõik siseseinad ära lammutada või peaks sisekujundajaga nõu pidama?
Meil selline tavaline viilkatuse ja kahe vintkapiga maja, kaks korrust, 260 m2.
Mida te soovitaks?

Tsiteeri

Helen 24.01.2008 16:24

Tere,

Kandvate seinte asemel võib jätta ka siis kandvad talad või võtke osaliselt, oluline oleks ju, et oleks toestav osa all ja selleks ei pea alati olema terve seina osa. Ruume saaks omavahel siiski eraldada ka muude elementidega, nt klaas dekoratiivsed elemendid ja sisekujundusega. Kui kõike seda omavahel kombineerida, siis saab ka soovitud tulemuse.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.