KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Koridor

Kaidi 23.01.2008 23:34

Küsimus siis seesugune:
Äsja valminud väike majake , välisuksest sisenedes vaatab vastu ahi(tellis), ahju esine põrandaplaadist -enemvähem sama tooni, kui ahi, tegemata on avataud koridor.-niikui välisuksest sisse astuda. Sooviks näidiseid või värviideid mis sobiks koridori põrandale, väga ühe toonilist ei tahaks nagu seda on ahjuesine. Pigem seesugune ,,tere tulemast" ütlev.

Tsiteeri

Helen 24.01.2008 11:23

Tere,

Eks palju sõltub ka ülejäänud kujundusest. Võite toonilt valida ahjuga haakuva, kuid siis mustrilise vms. Kuna tegu on avatud koridoriga, siis peks arvestama suurelt ka ülejäänuga. Erinevaid lahendusi ja pilte näete kasvõi sisekujundusega tegelevate firmade kodulehelt, plaadifirmade kodulehelt, põrandafirmad jne. Ühesõnaga vaadake erinevate sisustusfirmade kodulehekülgi, kust leiate siis tehtud töödest pilte. Otseselt ei oska teid nii kuhugi suunata, kust siis leiaksite sobivaid lahendusi enda jaoks. Puudub ka konkreetsem info muu interjööri osas.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.