KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väikse vannitoa kujundamine.

Eha 24.01.2008 14:41

Tere.
Tegu siis väiksema, pikliku kujuga vannitoaga. Selline mitte eriti mugav(sisustuse mõttes) lahendus tekkis üht tuba poolitades, et väiksemasse majja enam vähem korralik vannituba saada. Mõõdud on: pikkus 4,7m, laius 1,38m. Uks jääb paigutuselt otsa peale, ühte pikkemasse külge.
Ruumi peaks minu pilgu läbi mahtuma: ehk nurga massaazivann, wc pott, kraanikauss kapiga, peegelkapp seinale ja pesumasin mingi riiul/kapp karkassi sisse mahutatuna.
Kuidas seda väikest ruumi võimalikult ökonoomselt ära sisustada/kasutada? Eks kõik oleneb ka kindlasti asjade mõõtmetest, aga ehk oskate anda mõned näpunäited v. soovituded.
Ja värvilahendus. Põhitooniks peaksid ehk olema heledamad plaadid, et ruum visuaalselt avaram oleks. Aga kuidas tuua sisse värvilaike plaatide näol, mis vannituba meeldivamaks ja omapärasemaks muudaksid?
Ja veel üks ruumilahenduslik küsimus, et kui ruumis on mullivann, kas tegelikult praktilisuse ja mugavuse eesmärgil peaks veel eraldi olema ka mingi duššilahendus?
Küsimusi sai nüüd palju, aga loodan, et ehk saate mind mingigi näidislahenduse v. soovitusega aidata:)

Tsiteeri

Helen 24.01.2008 15:17

Tere,

Üritan vastata järjekorras:)
Suht keeruline olukord- soove on selle kitsa vannitoa jaoks ehk liiga palju. Sõltub ka sellest, kus teil see veetorustik jms on, kuhu rea peale mida panna saaks ja, et sinna veel käiguruumi ka jääks. Parem variant oleks siiski dushinurk, kuna vannimõõtmeid arvestades, jääb seal ruumi vajaka. 230l nurga vann mahuks taha nurka 134x134x65cm, iseasi, kas see pakub jälle seda, mida soovite. Mullivanni eesmärk pole siiski pesemine, vaid pigem mugavus, seega oleks hea ka dushilahenduse peale mõelda eraldi. Vanni saaks panna siis taha nurka, wc pott pikema rea peale jooksma ja siis peaks ilmselt sama rea peal olema ka kõik muu. Pikkust ruumil on, seega sellest peaks ka muu jaoks jaguma. Pole mõtet hakata sinna sikksakke tekitama, et 1 rea poolel ja teisel, kui võimalik, siis paigutada kõik sama rea peale. Kui on vähegi süvistamise võimalus seina, siis kasutada ka seda,saate ruumi laiusesse juurde.
Pikkupidi siis kindlasti heledad toonid, kitsamat osa võite horisontaalse triibuga laiemaks üritada venitada-seda siis visuaalselt,võib ka kasutada teist tooni, samas võiksite kasutada ka seda triibu varianti põrandal- seda siis horisontaalis.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.