KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvid

Numi 28.01.2008 14:19

Tere,

Teen just kodus remonti ja ei suuda otsustada, mis värvi lisandiks tuua. Nimelt on põrandal (tuba, köök ja esik) tumepruun laminaat ja seinad valged.
Endale meeldib kuldne värv, kuid kas see oleks see õige, mida lasutada kolmanda värvina.
Mis värvi teie soovtaks tumepruuni ja valge kõrvale, et oleks natuke särtsu ka.

Tsiteeri

Helen 28.01.2008 14:31

Tere,

Sõltub ka,mis toonides on ülejäänud elemendid ruumis. Kuldne jääks kõige effektsem siisk,kas tapeedi või dekoratiivseina näol, niisama ei tule see toon eriti välja ehk. Võite ka kaaluda punast, oranzi, mõnd aktsendikat maalingut 1 seina, suure aktsenti andva mustriga tapeeti või dekoratiivvvärvitult hoopis, kus saab kasutada mitut tooni korraga läbisegi.pruuni ja valge kõrvale sobib pea iga toon, sõltuvalt värvi ja maitse eelistusest.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Numi 28.01.2008 16:10

Seinamaaling on kindlasti hea mõte, kas oskate soovitada portaale, lehekülgi, kust saaks häid ideid, mida teha.
Suured tänud!!

Tsiteeri

Helen 28.01.2008 18:05

Siin sisustuswebis on sellest ka juttu olnud, kui ma ei eiksi, siis sisekujunduse all vaadake antud teema kohta. Seal siis erinevad inimesed soovitavad ja on ka kodulehed tehtud töödest jne.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.