KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tapeet

Kertu 02.02.2008 12:08

Tere,
mul on selline küsimus, et kust võiks saada selliste värvidega tapeeti, nagu domineeriv värv must ja muster roheline? Kuid see roheline peaks olema rohkem selline mahedam, nt laimiroheline (või üldse selline heledam roheline). Küsin, kuna tuttav tahtis endlae ka selliste värvidega tapeeti, aga ta pole sellist leidnud. Teab keegi kust selliste toonidega tapeeti saada?

Lisasin pildi, kuhu seina eelpool maninitud tapeet on plaanis panna. Kas selle pildi taha selline tapeet sobiks? (sein on pikk 3,44m) Kui ei, siis äkki keegi oskab soovitada, milline sobiks (tuba on hele, nii diivan kui ka mööbel, sisustuselemendid roheline, kollane, oranž.
Ette tänades,
Kertu

Tsiteeri

Kertu 02.02.2008 12:11

pilt

Tsiteeri

Helen 03.02.2008 17:50

Tere,

Konkreetset kohta nüüd öelda ei oska, kust Te antud tapeeti leiaksite- kindlasti tasuks vaadata erinevatesse salongidesse: muster, skandinaavia tapeedisalong, digesto, samas võib teinekord leiduda ka huvitavaid tapeete suuremates kettides nt k-raua jms.
Selle pildi pealt on raske aru saada, kas selline sobiks või mitte, aga kindlasti ei tasuks seda soovitud toodet kinnisideeks võtta- käia ringi ja vaadata, võib tekkida hoopis uusi ja paremaid ideid. Interjööris on ka muidu elemente, millega arvestama peab ja samas ka ruumi suurusega jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.