KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

ühistu :korrusmaja trepikoja värv

Annes 04.02.2008 21:41

Remondi käigus soovitakse paigaldada neljakorruselises majas trepikoja mademetele hallikas toonis kahelkivi ja värvida seinad heleroosad Vivacolor koodiga H476. Kas selline soov on loogiline?

Tsiteeri

Helen 04.02.2008 21:58

Tere,

Hmm, see roosa eriti vaimustav just ei tundu. Olen üldse tähele pannud, et kui on ühistud, siis seal üldkasutuses väga imelikud toonid ja tekib alati küsimus, kas see on nüüd kohustuslik olnud või....mille järgi neid värve sinna valitakse üldse? Vaata ja imesta...:).1 maja jäi silma, kus toon oli roheline ja välisuksed lillad. Küll on tibukollaseid verandasid jne:).
Kui vähegi võimalik, siis valige ikka midagi neutraalsemat- see on siiski trepikoda. Kui kellelegi see väga meeldib, siis on võimalik seda kodus kasutada.




Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.