KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinavärv maalingu jaoks

Murelik 06.02.2008 20:35

Tegemisel on suur seinamaal. Seina värv on valge ja maalingu värv on must/midagi tumedamat.
Maalinguks on puu (paksem ja konarlik).
Mure on nimelt selles, et proovisin ühe tavalise värvi maalingud värvida. Äärtest pintsliga ja keskelt väikse rulliga. Kuid ei jää üldse ilus, kuna pintslijäljed äärtes on väga koledalt näha ja ei saa kuidagu keskelt rulliga tehtud osaks samasuguseks. Üleni rulliga teha ei saa, kuna väiksemaid detaile ja konarlikke ääri on palju.
Ehk oskate soovitada, mis värviga ja vahenditega peaksin värvima, et ilus ja ühtlane maaling seinale saada.

Ette tänades!!

Tsiteeri

Helen 07.02.2008 13:52

Tere,

Akrüülvärviga võiks seda teha, samas on ka kindlasti midagi muud poest saadaval, kas siis õli baasil vms. ilmselt kasutate ka valet pintslit- selliste tööde jaoks on spetsiaalsed pintslid ja ega rulliga polegi selle teema puhul midagi teha, kuna sellega saab pigem ikka sileda ja ühtlasema pinna, mis ei jäta aga soovitud lõpptulemust. Pintsleid peaks olema ka mitu, et siis suuremate pindade jaoks ja väiksemate. Küsida võite seda kõike värvi poodidest või teine asi minna vunderi kauplusesse, kus on kunstitarbed. Samas on veel kunstitarvete poode, kust võiksite leida neid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.