KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kardinad, mööbel

vp 11.02.2008 12:05

Tere,

Panin valesse foorumisse oma teema, ei hakka tervet teksti ja pilte siia ringi kopeerima:
http://www.sisustusweb.ee/forum/2/2831/[/url]

Tsiteeri

Helen 11.02.2008 16:37

Tere,

Uste ja tasapinna näol võiks ehk aktsenti tuua. Spoone on ka igasuguseid. Hetkel on kasutusel 2 tooni: pruun ja hele, hea oleks tuua sisse midagi värvikat, kas siis punast, oranzikat vms. Või kasutada siis kappide ja tasapinna vahelist seina pinda selleks, et uut tooni tuua. Või siis uksed rahulikum spoon ja anda tasapinna näol seda lisa. Sõltub palju Teie enda eelistustest, kas soovite pruuni-heleda kombinatsioone ainult või siiski ka midagi lisaks tuua- igaljuhul tasuks kaaluda värvide juurde toomist, kasvõi osaliselt kuidagi raamide vms näol. Ja seda kõike kombineerida siis elutoaga. Söögilaua saab teha ka tellimuse peale ja seda täpselt sellistes mõõtudes nagu vaja ja materjalide valik on samuti lai.
Aknakatete puhul võiks kasutada lamelle, neid saab samuti erinevate värvide näol ja mustrid jne ja samas saab vajadusel timmida siis, kui päike peaks sisse liiga teravalt paistma vms. Samas võite ka kasutada ruloo ja tekstiili kombineerimist või ainult tekstiilkardinaid. Eks palju sõltubki ülejäänud interjöörist ja ruumist endast ka ja, kas aknakatted täidavad ka mingit konkreetset funktsiooni jne. Sellest lähtuvalt saab teha ka valikud.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Arto 11.02.2008 19:53

Hei,

Etsin verhoojaa, joka pystyisi päällystämään uudelleen veneen patjoja.
Pyytäisin vastaamaan sähköpostiin mailto:artware@sci.fi, jotta voisin kertoa lisää patjoista jne.

Olisin myös kiinnostunut löytämään moottoriveneen kuomujen tekevää henkilöä / yritystä.

Kiitos,
Arto

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.