KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

köögi seinte värv

malvu 12.02.2008 11:48

Tere! Korterisse jäi sisse eelmiste omanike poolt väga heas korras uus köögimööbel, mida poleks põhjust välja vahetada. Kahjuks on köögimööbel õrnroosakat tooni, töötasapind hall ning käepidemed kroomitud. Köögi seinad on värvitud pisut erksamas roosas toonis. Minu jaoks on seda roosat köögis liiga palju, seetõttu olen mõelnud, et võiks köögi seinad üle värvida ning ehk ka kapi ja töötasapinna vahelise alaga, midagi roosat tasakaalustavat ette võtta. Mis toone oskaksite soovitada, mis roosaka köögimööbliga kokku sobiks?

Tsiteeri

Helen 13.02.2008 13:39

Tere,

Sinna tasapinna ja kappide vahelisele seinale võiksite midagi muud aretada üldse kui pelgalt värv. Kas või siis mingi mustriga, ornamendiga plaat vms. Minu kujutluspilt sellest eeldab, et kuskil peaks olema ka mingi muster vms sees, et liiga 1 massi sulandub see kõik kuidagi. Pange sinna kasvõi mingi pilt pvc kilel tehtud- saate ise pildi valida ja tellimuse peale tehakse vms.
Toonide valikus oleksid pastelsed toonid, aga iseenesest minu nägemuses läheks see liiga läilaks. Võite kasutada nt 2 seinas tumedamat pruuni ja siis nt selle ornamendi muster ka siis sinna kanti või must. Isegi selline oliiviroheline oleks huvitav tglt. Punane oleks ka hea toon, aga see roosa nagu tulebki punasest, siis ikkagi visuaalselt jääb seda nagu palju. Halli saaks ka kasutada, aga sõltubki ka sellest, kui suur köök üldse on.....ja see roosa minu kujutluses hetkel võib hoopis teise variatsiooniga olla.Oranziga saaks mängida.
Eks 1 toonil on mitu variatsiooni ja tuleb leida üles just see sobiv alatoon, et haakuks ülejäänuga.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

kk 23.02.2008 19:19

Tervis . Oleks üks küsimus. Kas sobiksid kööki sellised värvid nagu kollane ja punane , seinte osa oleks kollane ning ahju ja pliidi plaadid oleksid punaseks värvitud ? Ette tänades!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.