KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Vana puitsein koridoris

Tiia 21.02.2008 10:51

50-aastase maja koridori tapeedi mahakiskumisel paljastus ilus vana (tumenenud) laudsein (4 m pikk), just selline, mida nüüd armastatakse eksponeerida. Ka mina jätaks nii, lihviks ja õlitaks üle. Küsimus aga selles, et sellest koridorist läheb uks elutuppa, mis saab klassitsistliku ruumikujunduse (tapeedis kulda, kristall-lühtrid, mahagonmööbel). Kas ei teki konflikt talutareliku esiku ja sellise elutoa vahel? Tegelikult ma algselt, kui ei teadnud sellise ilusa laudseina olemasolust, mõtlesin teha koridori u meetri kõrguse puit tahveldise ja kõrgemale siis struktuurvärvitud valge seina (kips kõige alla). Kuidas jääks aga tulemus nüüd (nii eraldivõetuna koridor kui ka elutoaga kooskõla mõttes), kui meetrikõrguselt jätaks seina naturaalset värvi (ainult õli) ja kõrgemalt siiski jätaks kipsimata-krohvimata ja värviks need lauad lihtsalt valgeks? Vastasseina tuleb 1,8 m pikk maast laeni seinakapp puidust tahvelustega.

Tsiteeri

Helen 22.02.2008 10:56

Tere,

Konflikt tekib küll. Samas pelgalt valgeks värvida ka nagu ei soovitaks- siis kaob ära asjal see võlu jälle.Lõpptulemus ei ole see,mida vaja oleks. Et siis säilitada ka seda puidu omadust,pakuks välja,et dekoratiivvärviga anda seda klassikalist joont sisse sinna. Saab valida vastava mustri,värvi jms,et oleks seonduv siis muu stiiliga. www.paremsein.ee teeb selliseid huvitavaid lahendusi,eelnevalt tehakse siis soovitud näidis.Võite nendega kontakteeruda ja lähemalt oma soove selgitada ja uurida seda võimalust.
Samas võite kasutada seda enda ideed,et siis selle dekoratiivvärviga teha osaliselt,samas seal võib tekkidavisuaalselt see raskus jälle: all on õhuline valge sein ja ülevalt siis puit-võib hakata tunduma,et kogu raskus on üleval,sellisel juhul oleks siiski soovitav allpool puit ja üleval siis see valge osa.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Tiia 22.02.2008 14:33

Jajaa, ma seda mõtlesingi, et alla (1 m) puit naturaalsena. Tänan idee eest !

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.