KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Tumeroosa koridor ja rohekas elutuba, mida ettte võtta? (lisatud pildid)

Kätu 28.02.2008 13:18

Tere,
Küsin nõu, mida põnevat annnaks ettte võtta, kui korteri koridor on tumeroosa..
koridorist paremale jäääb rohelistes toonides suur tuba ja suure toaga jääb ka avatud köök.
milliseid värvilahendusi soovitate?
Eelmistest omanikest on jäänud need värvid, ehk annnaks midagi põnevat sellle tumeroosa koridoriga ettte võttta, sest selliselt on see üsna üksluine ja igav. mingit värvi ehk mõne pildi lisamisel? või lisaks mingi porte? või siiiski värviks üle muuud värvi?

Meil on punakaspruunid nahkdiivanid, mõtlesin et äkki paneks siiis selllesse rohekates toonides suurde tupppa ka taolises toonis pambusruloo? pean mõtlema ka millist sektsiooni valida, kas tumedam puit või heledam. võibolla annnaks lisada rohkem värve ka diivanipatjade ja mõne dekoratiiveseme ja seinapiltidega. aga mis värvi lisaks?

Ettetänades,

Kätu

Tsiteeri

Helen 29.02.2008 13:50

Tere,

Kui toonid endale meeldivad,siis,milleks neid üle värvida-saate ju alati hiljem ka värvida kui ära tüütab vms.Saate ju lisada seinale erinevas suuruses dekoratiivseid esemeid, pilte,toonideks pruun,oranz,kollane,must läheb isegi-aga mitte must valge kombinatsioon.Võite ka lasta seinale midagi maalida-kasvõi muster vms.Selle ruloo valiks pigem tumedama kui roheline seinavärv,pähklile ehk midagi sarnast. Minule tundub,et sinna sobiks tumedam puit üldse(sõltub ka ruumi suurusest)-pildilt paistavad need toonid sellised tuhmikamad.Samas peab ju haakuma ka köögiga-mis toonid seal kajastuvad jne.

Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.