KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kivipõranad?

egle 29.02.2008 14:58

Tere. Kas sobiks panna koridori ja kööki kivipõrand (munakividest-lihvitud plaadid), nad omavahel ühendatud, samas on ka wc esimesel korrusel, et ka sinna. Ja kas köögi ja wc seinad sobiks teha puidust, kui koridor seda juba tuleb? Aitäh.

Tsiteeri

Helen 29.02.2008 20:57

Tere,

Köögis võite ju kasutada kivi nt keskel,et siis äärtes on parkett vms materjal. Siis seonduks puidust seinaga ka paremini ja miks mitte kasutada seda varianti ka koridoris. Võib panna ka kõik kivist,aga parem siiski kombineerida-tulemus jääb parem ja ühtlasem ja materjalid haakuvad paremini. Eks palju sõltub ka planeeringust,ruumi mõõtmetest jne. Vannitoas võib kasutada puitu,aga kui on pisike ruum,siis avardage seda pigem valitud kivimiga-plaadivalik on tänapäeval ka väga lai ja mõni ruum teha teistmoodi oleks ehk parem ka,muidu muutub ehk nö igavaks,kui igas ruumis samad materjalid kasutusel.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.