KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

maakivisein

Kristi 12.03.2008 13:05

tere

tegemist vana talumaja maakiviseinaga siseruumis.(kunagine laudaosa).Väljastpoolt kõik soojustatud jne. Soov oleks see maakivisein üle krohvida? Või mõni muu töötlus?Kivid tuleb katta,kuna "vuugivahed" ei ole ilusad ja osad kivid samuti. Samuti ei ole soovi seina sirgeks teha, vaid eesmärgiks on, et seinal oleks kivide kumerused näha. Hea oleks samuti kui seda kattemateriali saaks toonida ja oleks võimalik ka puhastada.
Ette tänades kristi

Tsiteeri

Helen 12.03.2008 15:01

lubja ts seguga-suured vahed,suur pintsel,vahep segu,suured vahed


Tere,

Lubja ja tsemendi segu tehakse ja siis suuremad avad kaetakse paksema koostisega,ja pealispind siis vahepealse seguga ja siis jäävad kivi kujud nähtavad. Täpsema info saamiseks peab siiski mõne ehituse inimese poole pöörduma, kes nende töödega tegelevad- oskab kindlasti pikemalt seletada või ka teisi variante pakkuda.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Mark 16.03.2008 01:07

Lp. Kristi

Võimalusi on teil mitmeid, kuid minu soovitus on arvestada kivi ilu ja omapäraga...seega võiksite osaliselt jätta seina krohvimata (laiguti) nendes kohtades, kus ruumi soojakadu on väiksem. Ülejäänud seina võiks katta roo -, kanarbiku vms. matiga ning täita värvitud savikrohviga, et säilitada pinna hingamine (vältida kondensvett ning hallitust). Nendes kohtades, kus suured kivide vuugivahed on lagunenud saate täita väikeste munakividega. Kivi on stabiilselt kõetud ruumis väga hea sooja akumulaator ning oma olemuselt väga ilus.

Olge tubli!
Lisan ka ühe pildi rooga kaetud ja savikrohviga täidetud samottseinast - lihtsalt stiili näitena...see on tõesti ilus ja lihtne teha.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.