KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Pruunid aknaraamid- mis värvi sein?

monica 12.03.2008 20:03

Elutoas on aknaraamid pruunid ja suur pruun ahi ka. Elutiba läheb üle halliks ja esikuks. Mis värvi võiks värvida seinad elutoas?
Toas on lakitud laudpõrand.

Tsiteeri

monica 12.03.2008 20:04

monica kirjutas:
Elutoas on aknaraamid pruunid ja suur pruun ahi ka. Elutiba läheb üle halliks ja esikuks. Mis värvi võiks värvida seinad elutoas?
Toas on lakitud laudpõrand.


Üks pilt veel

Tsiteeri

Helen 13.03.2008 12:52

Tere,

Sõltub,kas soovite tugevamat tooni või siis midagi heledamat-pastelset. Pakuks välja,et kasutage 2 seina midagi tumedamat ja kajastage seda ka nt halli osas.Siit paistab ülemine osa üleminekul, mida võiksite nt ka toonida.3 pildil nt tekkis idee,et toonida diivanitagust seina ja siis seda ülemist äärt-anda sama toon nt.Võib kaaluda ka trepi küljeosa jne. Ei pea tegema elutoas kõike 4 seina 1 tooni, pigem kasutage siis 1 elevandiluud või kasvõi sama hallikat ja siis ülej osas võiks olla:virsik, punane, oliivi toon, kollakas. Kuskil seinas võiksite vb kaaluda ka tapeedi osa, nt siis diivani taga vms, et oleks mustrit ka vms- vb heledamal põhjal pruun või teistes toonides muster. Eks võimalusi on mitmeid, sõltuvalt siis enda eelistustets edasi liikuda sellega.Piltidelt ei näe kahjuks kogu tervikut, seega ei saa nii täpselt seda paika panna.Seal trepi juures on teil palju huvitavaid nurkasid,mõnda neist võiks ka rõhutada ju teise tooniga-hetkel on need kõik ühes massis,aga kui mõnda osa välja tuua,siis jääks tulemus ka teine ja ühildage see nt elutoaga.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.