KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Pikad koridorid

ave 26.03.2008 14:56

Tere!
Mure selline, et majas on 2 küllaltki laia ja pikka koridori. Kuidas neid kujundada? Kas värvida erinevat tooni või panna tapeet hoopis? Mis toon see olema peaks? Päevavalgust seal palju pole-avarust aga küll. Välisukse ette kavas panna plaadid-ülejäänud osa tamme parkett. Uksed samuti tammest.Samuti jääb ukse kõrvale nišši lükandustega kapp. Mida ülejäänud sirge pika osaga (vasakpoolsega siis)ette võtta-kuidagi nagu kasutu pind. Järsku ehitada mingid niššid küprokist...on sel mõtet? Järsku on mingit ideed?
Tervitades Ave

Tsiteeri

Helen 26.03.2008 18:19

Tere,

Nishid on hea idee,samas sõltub kui lai see koridori osa on,et kui palju oleks nishi jaoks ruumi üldse ja sellel võiks ka siiski mingi otstarve olla,muidu on ikka kasutu pind.Võite ehitada nishi ja siis sinna vastava tapeedi,dekoratiivvärvi,maalingu vms lasta teha ja seda siis vastava valgusega esile tuua.Teine asi on,et need uksed võivad nishi taha jääda kummaliselt ehk.
Niisama jättes,siis kasutada pigem ikka 2 erinevat tooni vastasseinte näol,muidu ainult 1 toonis teha,jääb liiga üksluine.Tapeeti võib kasutada-valik on poodides lai,seega leiate kindlasti sobiva.Kas ülejäänud elamises ka tapeeti on plaanis panna kuskile?
Dekoratiivvärvidega saab lasta teha igasuguseid erinevaid lahendusi,varjundeid,toone jne-see oleks samuti hea lahendus sinna.Eks see nõuab ka tugevamat valgust,et see esile tuleks paremini.Näiteid leiate ka siit:http://www.paremsein.ee/tehtud_tood.html
Toonide osas on hetkel raske öelda,kuna ei tea,mis toonid teil elutoas kajastuvad,iseenesest võiks seal olla mistahes toonid,kuna tamm haakub enamjaolt kõigega-pigem enda meele järgi valida.

Helen

Tsiteeri

Helen 26.03.2008 18:22

võite ka seina pindadel osaliselt plaati kasutada,mingi visuaalse kujundi vms tekitada,et siis kõikidele seintele osaliselt-kokku tekiks mingi tervik nt

helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.