KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinale triibud või ornamendid?

Vivika 27.03.2008 12:46

Kas Te soovitaksite küünetehniku ruumi (värvuselt helesinine) teha seina keskele nt roosad triibud või siis kasutada šabloone ja värvida seinale roosad ornamendid?

Kas šabloonidest soovitaksite:
1. http://www.inkodu.ee/index.php?est/226/uudised/V%C3%A4vrisabloonid
2. http://www.tikkurila.fi/index.phtml?s=377
või siis lasta teha reklaamifirmal mingisugune šabloon`?

Millist lahendust Teie pakuksite?

Parimat,
Vivika

Tsiteeri

Helen 27.03.2008 19:27

Tere,

Sõltub ruumi suurusest ja ülejäänud interjöörist,mis olema saab-mööbel jms. Väljatoodud aadressidest valiks pigem 1 ja 2 esimest rida-sealt oleks valida. Reklaamina võib ka lasta teha,samas võiks olla siiski midagi õrna ja naiselikku ja elegantset seal,see roosa triip ei kõla kuigi ahvatlevalt-pigem jätab natuke odava mulje.Võiksite kaaluda ka 2 tooni sissetoomist helesinise kõrvale üldse.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Vivika 28.03.2008 10:25

Mis tooni Te soovitaksite helesinise kõrvale juurde tuua? Ja kas mõtlesite selle all seda, et teha mõni sein üleni teist värvi?

Vivika

Tsiteeri

Helen 28.03.2008 16:50

Tere,

Mõtlesin,et nt 1-2 seina võiks hoopis muus toonis olla-võite ka seal tapeeti vms kasutada nt.Pastelsetest toonidest võib olla seal misiganes,samas tapeet oleks huvitavam-võiks olla siis antud juhul heledamal põhjal tugevam ja suurem muster.ja see võiks ka haakuda muuga.

helen

Tsiteeri

Mark 30.03.2008 20:15

Mina soovitaksin helesinisele seinale tega shablooniga ringid ehk suured täpid kolmes toonis - roheline ja kollane osliselt kaetud oraanzh kattev ja teistest pisut väikesem. Täpid ei tohiks seinale moodustada liiga sümmeetrilist jaotust..., seejärel kasutage suuremaid shabloone ja tehke värvide tasakaalususeks üksikud suuremad täpid (enam mitte gruppidena), mis võivad ka alumest mustrit juhuslikes kohtades katta,

Nüüd olete saanud visuaalse efekti kolme-tasandilisest seinast...kui ruum on väikevõite sinist põhitooni varjutada/toonida veidi tumedamaga ja joonistada shablooniga välja täppidele varjud, kusjuures "valguse keha" kujutlege ruumi sellesse kõrgusesse, kus asub keskmise kliendi horisontaalvaade, ruumi keskele.

Varjutamist alustage täpi gruppidest - nüüd tehke ka suurematele täppidele varjud veidi heledama tooniga kui eelmised, kuid vaevu eristatavalt seina põhitoonist!

Katsetage ja te jääte rahule, kuid kliendid saavad vaimustuse!

Heade soovidega Mark

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.