KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Sooviks natukene nõu kuulda...

Eliko 31.03.2008 15:45

Küsimus siis selline, et korter on väike ja avatud köögiga. Suure toa mõtlesime teha musta-valge teemalise- siit siis esimene küsimus: Kuidas tuua üldse tuppa musta ja valget teemat?
Avatud köök tuleb läikega MDF ustega ja laimiroheline. Seoses köögivärviga olen kuulnud erinevaid soovitusi- ühed pooldavad (ise sealhulgas) ja teised laidavad maha ja soovitavad rohkem matti oliivrohelist. Mina aga arvan et oliivroheline on justkui liiga tuim... Tahaks just sellist rõõmsat värskust sellesse väiksesse korterisse. Mis Teie arvate? Ja kuidas nüüd siis köögi värvi ja suure toa must-valget teemat ühildada? Kuhu, mis värvi? Tänud ette...

Tsiteeri

Helen 31.03.2008 22:09

Tere,

See rohkem maitse küsimus,kas matt või läikiv-kui teile matt ei meeldi,siis ärge seda ka valige-teie elate seal ju,mitte teised;)
Kasutage ka toa poolel seda laimi rohelist,nt siis aksessuaaride näol. Musta valge kombinatsiooni oleks ka hea tuua köögi poolele,et oleks ruum visuaalselt tasakaalus.elutoas võite 1-2 seina valida mustvalgega mingisuguse tapeedi,kas siis mustriga vms,hea aktsendi annavad ka loomanahad-kas siis üleni must,valge või hoopiski kirju-sõltuvalt ülejäänust.Suuri vaase võib kasutada-musta või valget,kuhu lilled sisse-shishil on väga loomuliku välimusega kunstlilled.Valgusteid on musta värvi väga huvitavaid.Heledale diivanile paigutada ka musta värvi dekoratiivpatjasid. Igasuguste aksessuaaridega saate ka mustvalget sisse tuua. aknakatetega saab mängida.Köögi poolel saate ka nt töötasapinna musta või siis valge tellida või hoopiski läbisegi mustriga,võite ka tasapinna tagust seina osa,kuhu nt tapeet taha ja klaas ette vms. Eks aktsenti saab anda tglt kõikjale,peab vaid jälgima,et kõik tasakaaalus oleks ja üle ei tasu ka pingutada.Suure seinapildi võite elutuppa rohelise nt panna.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.