KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi suure toa värvide leidmisel

Jälle Helena :D 05.04.2008 12:41

Nimelt on meil aeg valima hakata oma väikesesse korterisse köögimööblit, mis on avatud suure toaga ja ka mõtlema hakata suure toa värvidest. Kuna oleme juba nädalaid oodanud pakkumisi köögimööblile, siis on pea segadust täis ja mehega oleme juba täiesti otsustusvõimetud. Algselt oli meil plaanis tellida köök, millel alumised kapid mustad ja ülemised 2 laimirohelised ja teha suur tuba ka selle väiksuse pärast musta-valge teemaline. Nüüd aga nägime köögimööblit, mis oli laminaadist ja Zebrano stiilis, tume ja ilus mööbel- hakkavad juba mõtted selle poole liikuma. Nüüd siis tekibki küsimus- kas see sobiks kokku suure toa musta-valge teemaga? Või peaks jääma selle musta ja laimirohelise mööbli juurde? Või kas must-valge suur tuba üldse oleks hea mõte väiksesse korterisse? Kas see ära ei hakka tüütama? Sisustussaateid vaadates on see must-valge teema väga meeldima hakanud, kuid neid on näidatud alati suurtemates korterites või majades, kus on suured ja kõrged ruumid. Äkki kasutada hoopis selliseid looduslike toone- nagu näiteks beežikad- pruunikad toonid? Need sobiks kokku ka ju selle tumepruuni Zebranoga... Põranda valikutest meeldib hallikas-valge tammeparkett- see jälle läheks kokku valge-musta teemaga- või ka nende looduslikemate toonidega? Igatahes mõistus on otsas ja liiga suurele kaubavalikule ei oska enam mingeid otsuseid langetada aga tuleb. Ma südamest paluksin Teie arvamust- ikkagi kogenud sel teemal. Saaksin õhtu poole lisada ka plaani korterist, kui see midagi aitaks...

Ette tänades...

Tsiteeri

Helen 06.04.2008 14:36

Tere,

Eks iga interjöör võib mingi hetk ära tüüdata. Zebrano puhul see mustvalge kombinatsioon jääb nagu võõraks-siis peaks kaaluma elutuppa midagi muud,mis haakuks paremini,see pruun beezikas oleks hea variant,samas aga ei pruugi saada seda soovitut,kuna jääb ehk üksluine see elutoa osa.Võib ikka mustvalget kasutada ka väikestes korterites-seal pigem jälgida,et asi liiga kirjuks ei läheks.Valik on teie,aga kaldun arvama,et see mustvalge-laimi teema oleks parem.Suur ideede valik ajab alati pea sassi ja lõpuks ollakse ikka sama tark nagu alguses:),aga soovitan siiski jääda 1 variandi peale kindlaks ja seda arendada ja teised variandid vb siis tulevikku jätta.Paraku ei saa kõike tooteid omavahel kombineerida,seega peate ise selgusele jõudma,milliste toonide ja interjööri keskel te elada tahaksite.Zebranoga on see asi,et esmapilgul ta meeldib-on huvitav jne,aga ajapikku võib hakata häirima ja seda eriti väikese ruumi puhul.Võtke mõlemad variandid endale ette ja pange paika asja plussid ja miinused ja seda enda seisukohta arvestades-mis meeldib,mis ei meeldi,kas miski häirib jne jne,siis saate vb enda jaoks pildi selgemaks.Võite laadida siia plaani ka,vaatan üle selle.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.