KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

palun abi magamistoa värvivalikul

ülar 05.04.2008 18:00

miilne värv sobiks kõige paremini magamis tuppa,toa üldpind on väike, umbes 5 ruutmeetrit. Magamistuba mõeldud abielupaarile.

Tsiteeri

Helen 06.04.2008 14:22

Tere,

ruum on väike ja,et seda avardada, valige pastelsetest toonidest midagi-võite teha beezi nt ja siis nt voodi päise seina kas tapeedi vms,kus oleks natuke ka aktsenti.aknakattega saate ka natuke aktsenti sisse tuua,kas siis tumedama mustri näol vms-pruun nt.Magamistuba on privaatne koht ja see on tavaliselt inimeste enda otsustada,mis toonide keskel nad end hästi tunnevad.Punast ka ei soovitata magamistuppa,aga ometi on teatud arv inimesi,kes just end selle keskel väga hästi tunnevad-kõik on individuaalne.

Edu soovides,
Helen

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

ülar 07.04.2008 11:23

tänan soovituse eest, abikaasa soovib sellist õrn roosat aga minule läheb see läilaks, võibolla jah tõesti voodi päise teises toonis teha , aga milline värv sobiks roosaga paremini, eeldusel et kardinad saavad olema tõesti tumedad kuigi kongreetset tooni pole veel välja valinud.

Tsiteeri

Helen 07.04.2008 15:23

Tere,

Aga võitegi seda hele roosat kombineerida beezi ja pruuniga siis.


Helen

Tsiteeri

karl 11.04.2008 16:52

5 m2 see tuba kindlasti pole, aga kasuta heledaid toone, sellega raske "alt minna".

Tsiteeri

kadrin 16.11.2008 12:24

Mul on mõte, et osta oma uue kodu suurde tuppa punast värvi nurgadiivan...millised värvid siis seina värviks sobivad? ..kas tapeet või siiski ainult sein ära värvida? Endale meeldivad väga kollane ja oranz ja idamaa teema. Kas need värvid kokku sobivad ja kui,siis millist tooni soojad toonid?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.