KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

laudlina

Cristel 21.04.2008 10:15

Tulemas on mitu ilusat suvist pidu(lapse koolilõpupidu, juubel) Tahaks laua katta meeldejäävalt. Millised laudlinad praegui moes on? Kauplused pakuvad palju linaseid lauakatteid? Kas see ongi trendikaup?

Tsiteeri

Helen 21.04.2008 18:29

Tere,

Eks kauplused pakuvad palju tooteid lähtuvalt trendidest-nt Lifestyle firmal on iga aastaaeg uus kaubavalik-lähtuvalt siis uuest trendist.Samas ei pea kõike ostma trendi järgi,pigem ikka meelepärase toote,mis endale meeldib.Linased lauakatted on tk aega juba suht minev kaup ja värvide ja mustrite valikud samuti erinevad-sõltuvalt,millised koju sobivad.Koolilõpu jaoks küsige pigem lapse käest,mis toone jms ta seal näha sooviks,juubeli puhul sõltub vanusest-kui noorema poolne,siis värvikamad toonid on rohkem meelepärased tavaliselt,aga see pigem maitse küsimus ka.Suvel eelistavad inimesed üldse värskeid,värvikaid ja soojasid toone.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.