KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistuba

Mart 26.04.2008 08:05

Plaan siis värvida magamistoa cyproc seinadPalun soovitage värvilahendusi, endil on mõte, et seinad võiks olla kahte värvi.Põrandal on parkett hele kirss, mööbel valge. Poeg sooviks näha musta- valget, aga mulle tundub see liiga sünge.Ruum on 17 r´uutmeetri. Tänud !

Tsiteeri

Helen 27.04.2008 21:11

Tere,

Võite kasutada ka tume pruuni ja elevandiluud või pruuni asemel siis oliivi rohelist,punast,oranzi vms-hetkel nö popid toonid.Võite teha üldse 2 pastelse tooniga.Võite kajastada neid toone ka teisiti-detailidega ruumis,maalingud seinal vms.Sõltub ka,mis vanuses poiss on ja,mis hobid on-saab ka hobide näol kasutada.Iseenesest saaks ka seda must-valget väga trendikalt ära kasutada.Samas ei pea musta palju olema,pigem aktsendiks:nt vaipkate loomanaha imitatsioonil,kott-tool mustvalge(jalgpalli temaatika).Vastavad tapeedid on,võite seda nt voodi päise osas kasutada.Voodikate,aknakate jne.Ei pea ilmtingimata musta värvi sein olema.Lapse tuba on ikka tema privaatne maailm ja see kajastab tema olemust,kui ta tunneb end antud toonide keskel hästi,siis on see tema valik.Aga natuke muud värvi võiks ka sees siiski olla-nagunii tekib asju,mis annavad seda juurde.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.