KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Millisest materjalist ajalehe hoidik oleks kõige parem sahtlisse

marju 21.05.2008 13:00

Seisan hetkel sellise probleemi ees, et oleks soov kogutud ajalehed mida on mul väga palju terve aasta omad hoida sahtlis püstises asendis et vajadusel kuupäeva järgi vajalik ajaleht üles leida. Sahtlis peaks aga olema siis mingi korv(võrk korv), plastmass kauss või tugevast pappist karp, mis hoiaks neid lehti paremini koos ja teine asi on veel sama kastiga või korviga peaksin saama viia ka kuu lehed suuremasse kappi. Need võrk korv, plastmass kauss ja tugevast papp karbist olen ise vaadanud aga kas oleks veel mingeid lahendusi kuidas oleks mugav ajalehti hoiustada ja samas ka neid teise kohta tarnida? Ehk oskate suunata mõne firma poole kust võiksin abi leida.

Tsiteeri

Helen 21.05.2008 16:13

Tere,

Väga huvitav oleks ka kartong, infot leiate siit http://www.kartongdisain.ee/index.php
Olemuseslt tugev, looduslik materjal ja samas saab ka nt tooni anda siis vastavalt soovile.Neil on olemas ka pakutavate toodete hulgas igasuguseid huvitavaid pudinaid ja ma usun, et kui nendega kontakteerute, siis leiate ka ühe võimaliku huvitava lahenduse.
Eks igast materjalist oleks võimalik midagi teha, kui ruumi on rohkem võite ju lausa eraldi ruumi osa selleks teha-suurema riiuli, lükanduks nt ette-see oleks siis nö see koht,kus saate oma asjadest hea ülevaate, samas ei ole nad segavad,võimalusel ka vb väike lauake sinna ja valgus-tekitada siis enda jaoks väike raamatukogu või lugemissaalike.

Edu soovides,
Helen


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.