KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palun abi köögi seinte värvide valikul

ingrit 31.05.2008 19:17

Tere!
Oleksin väga tänulik kui aitaksite mõelda,mis värvi võiksid olla köögi seinad,kui köögi mööbel tuleb punane ja tõõpind hele. Ise mõtlesin,et äkki paneks mööbli vastasseina mingi lillelise tapeedi... kuid kuna see on kõige suurema seinapinnaga sein,siis äkki oleks seda kirjut siis hoopis liiga palju?Mujal samas ei paistaks see tapeet efektsel välja. Kui kõik seinad ühte värvi teha,äkki siis oleks liiga üksluine?Muidu ise mõtlesin algselt seinavärviks helekollast.
Ette tänades!

Tsiteeri

Helen 02.06.2008 11:28

Tere,

Võtke ka arvesse köögi suurust. Punane mööbel on ise juba piisavalt pilkupüüdev ja heaks aktsendiks, kirju tapeediga vastas võib üld miljöö tasakaalust välja minna ja see hakkab häirima. Kui on siiski soov kasutada seda, siis kaaluge pigem tasapinna ja kappide vahelist osa sellega katta-kas pvc kilele lasta teha või siis klaas ette vms. Võite kasutada ka dekoratiivvärvide näol seina pinda katta:www.paremsein.ee
Nendel on ka huvitavaid lahendusi-siis ei jää seinad liiga üksluised. Kaaluge pruuni ja beezi nt sisse tuua, või kasutage mingi mustri vms näol musta.Sõltub ka,mis toonis on põrand,aknakate jm elemendid ruumis.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.