KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väiksed kivid seinale?

K. 02.06.2008 00:00

Tere,

tuli idee, et tahaks mereõhustiku loomiseks ruumis kinnitada kive seinale (väiksed kivid - 2-5cm diameeter). Milliseid võimalusi selleks on? Ise suutsin välja mõelda ainult need kivid, mis on võrgu külge kinnitatud ja pannakse tavaliselt vannituppa seinale/ põrandale suurte plaatide asemel (samalaadse võrgu peal on ka mosaiik vannitoa plaadid). Aga sellist asja vist elutoa seinale ei pane? Kõik soovitused oodatud...

K.

Tsiteeri

Helen 02.06.2008 11:47

Tere,

Võite loomulikult panna,aga samas ei jää see kuigi ilus- see oleks nagu vannitoa tuppa toomine. Võimalus on ka mere rannast kive korjata ja need sinna siis paigutada täpselt sellisel kujul nagu soov on-Kividevahelised vuugid täidetakse vuugitäite või Kiviliimiga.
Looduskivide valik on väga lai,need nüüd laiema läbimõõduga,aga samas väga efektsed.nt kiltkivi,vabakujuline kvartsiit jne.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.