KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Palnun abi elutoa mööbli värvi sobitamises

Triin 15.06.2008 17:10

Tere. Mul on selline küsimus, et kas elutoas sobiks kokku mööbel, mis osa oleks Riia pähkli toonis (http://www.aatrium.ee/?menuID=product&code=05&subcode=54&item=41219) ja osa tamme toonis. Oletades et põran on ka tamm (laminaatparkett) ja diivan oranži tooni. Tuba on suur ja sinna paistab hommikust peale päike. Ette tänades ja vastust ootama jäädes Triin.

Tsiteeri

Helen 16.06.2008 19:48

Tere,

Sõltub, kuhu ja, millised tooted paigutada. Peate siis tasakaalu looma toodete vahel, et, kus miski on ja, millisest materjalist samuti. Visuaalselt võib see häirima hakata kui sarnased tooted on suunatud kõik ühte ruumi otsa nt, siis tekib kohe eraldatus. Soovitatav oleks siiski kasutada, kas tamme või Riia pähklit eraldi. Kui võimalik, siis pange kõrvuti reaalselt need 2 materjali ja vaadake toonide erinevust jne- pildilt on seda raske tabada ja see ei pruugi ka reaalselt samasugune olla.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.