KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

otsin veiniriiuleid

Markko 18.06.2008 14:36

soovitage palun kust saada veiniriiuleid keldrisse. kas parem tellida või mingid valmisvariandid??
tänud ette

Tsiteeri

Helen 18.06.2008 17:07

Tere,

Tellida on alati kindlam, kuna siis saab täpselt sellise nagu soov on ja mõõdud saab ka ise ette anda. Valmis kujul on variante vitriinkapi kujul, mis keldris on ilmselt välistatud ja samas on paljud veiniriiulid väiksemates mõõtudes- mõeldud kööki, elutuppa jne.
Soovitan siiski küsida pakkumisi eritellimuse peale, lõppkokkuvõttes võite hinnas ka võita.Keldrisse oleks nt selline variant sobiv:http://www.zacman.ee/PhotoAlbum16/Veiniriiul_jpg_view.htm
valige ise materjal ja sobivad mõõdud ja küsige pakkumisi mööblitootjatelt. Samas võite ka anda ette mõõdud ja lasta siis nt teha joonised tootjatel või müügikonsultantidel.

olemasolevaid võite leida nt:mööbliait,on24,miljöö,oriens,4home,suuremates ehitus ja sisustuskettides võib ka leiduda antud tooteid.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Martin 04.08.2008 12:44

Vaata ka siia. http://www.koduinfo.ee/kaubakirjeldus/vinoteek_durisol.php
Jutu järgi mingi uus asi turul

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.