KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

kas lubikrohvi pahteldatakse enne värvimist?

remontija 05.07.2008 14:16

... et siis selline küsimus ongi. Meil on korter vanas majas (ehitusaasta 1939). Elutoa, magamistoa ja lastetoa seintesse sai roomatt ja sinna peale lubikrohv. Krohv nagu krohv ikka - selline teraline. Lastetoas ja magamistoas tahame ühte seina panna tapeedi. Need seinad saavad loomulikult eelnevalt pahtlikihi. Üks teadja ja asjaga kursis inimene arvas, et ülejäänut ei peaks üldse pahteldama, lihtsalt kohe värvima (me tahame värvitud seinu) - et on selline põnev ja tore tulemus. Samas pahteldaja - maalermeister leiab, et nii on kohutav. Nüüd olen mina ise ka juba kahtlema hakanud. Kas õige on siis ikka pahteldada - et muidu kole ja kare ja nii ei tehta ja lapsed saavad haiget ja... Kas lubikrohv pahteldatakse enne värvimist alati lubipahtliga üle ja kas see on praktilise elu seisukohast vajalik samm? Palun Teie arvamust.

Tsiteeri

Helen 06.07.2008 18:49

Tere,

Tapeedi alla pahteldatakse, värvi puhul tehakse nii ja naa. Kui tahate siledat pinda, siis pahteldage, kui krobelist, siis värvige otse krohvile- silikaatvärviga tehakse seda. See on puhtalt maitse küsimus ja otsest vajadust pahteldusel ei ole. See, kes soovitas otse värvida, ehk saab ta Teile näidata mõnda näidist tehtud tööst- saate ettekujutuse, millega on tegu ja siis ise otsustage, kas on kole ja kare- see, mis ühele on kole, võib teisele jälle väga meelepärane olla.
Huvitavaid seina pindasid leiate ka Viimistluskojast:www.viimistluskoda,ee
Neil on ka erinevate struktuuridega, aga võib saada ka sileda pinnalise lõpptulemuse. Neil peaks olema isegi video kodulehel üleval, kuidas teostatakse üht-teist.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.