KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Elutoa seinad ja mööbli valik

Lembit 06.07.2008 15:04

Tere!
Palun abi elutoa kujundamisel. Nimelt kui alltoodud pilti vaadata siis on vaade suht plass. Kuidas võiks seinu huvitavamaks muuta? ja millist mööblit peaks vaatama? kas mingit puiduimitatsiooni või värvitud? heledat või tumedat? Peaksid nad kõik samast komplektist olema (diivanilaud, tv-alus, väike kummut-raamaturiiul ehk)? See arvutilaud kaob sealt ära varsti :P
Tänud ette! :)

Lembit

Tsiteeri

Helen 06.07.2008 19:30

Tere,

Eespool nüüd vasakusse ülemisse nurka vaadata, siis seal tundub ka 1 põnev nurk olevat, mida võiks toonitada. Ühtlasi ka akna seina siis või diivani seina( mitte mõlemat)- kas mõni huvitava mustriga tapeet või fototapeet ehk või värvitud pind- tooge mingit erksamat värvi sisse: punane, oranz vmt. Seintel tapeedi puhul siis võib muster olla aktsendikam. Kui nt teha diivani tagune sein värvikamaks ja see nurk ees ja aknakate ka- annak juba omajagu värvi sinna. Kui teete akna seina, siis ka ees olev nurk ja padja katted võite ka vahetada antud tooni. Laes oleval pirnil võiks ka midagi ümber olla :) -seda võite ka nt aktsendina kasutada, valida siis vastavas toonis valgusti. Valgust tundub seal ka vähe olevat-võibolla tundub ainult, aga vajadusel võib põrandalambi lisaks panna siis, seinavalgusti võimalusi selleks vist loodud antud hetkel ei ole.. Ruum tundub ka väiksema poolsem olevat, seega tooge sisse mööbli näol heledamaid toone ja kasutage ka ehk seda sama piimjas mattklaasi osaliselt- teeb mööbli õhulisemaks ja ei tundu väikeses ruumis nii massiivne. Hetkel pildilt vaadates võiks seal olla diivanilaud, tv alus. Ehk siia ettepoole mahub ka veel- kahjuks pildilt seda ei näe. Akna seina saaks ka peitekinnitusega riiulid panna, kuhu annaks raamatuid paigutada, aga jälgige, mis seinaga on tegu- kui kips, siis üle 5kg see enamjaolt ei kanna, kui tugevam siis pole probleemi- selle seina taga eeldatavasti peaks siiski sõrestik olema või midagi tugevamat. Nõrga seina puhul pange riiulite taha, kas vineerplaat vms- seda saab ka toonida.Riiulite alla võite ka valgustid panna- nt need väikesed led valgustid, mida saab hõlpsasti kinnitada. Arvutilaua asemele saaks ka panna raamatute jaoks muidugi riiuli. Samas oleks seinal olevad riiulid paremad- jätavad õhulisema mulje ja ei löö seinapinda üleni kinni. Mööbel võiks siiski samas toonis olla(spooni võite kasutada- kask on liiga hele vb, tamm on ok ja ühtlasi on ka alpi spoonidel lai valik ja vineer oleks ka lahe-see serv on eritu huvitavalt triibuline ja lisab omapära)- piimjas klaasi saate tv alusel ja diivanilaua puhul kasutada.
Võite diivani seinas ka vastavates mõõtudes pikka maali vm seinapilti kasutada, võite lasta ka seintele maalida. Kui eespool ruumi on ka avatud esik, siis saate aktsendi toone osaliselt kajastada- ühildage neid toone omavahel. Eriti tasuks rõhutada igasuguseid huvitavaid nurkasid jmt- kaldpinda paistab teil olevat seal.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Lembit 08.07.2008 19:45

aitäh vastuse eest! Katsume neid nõuandeid arvesse võtta :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.