KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinale rahvariidemuster

enely 07.07.2008 12:26

Tere
Soovin ühte seina (sein laotud kiviplokkidest) katta rahvariidemustriga (seelikuriie). Millised oleksid võimalikud tehnilised lahendused? Kas on võimalik liimida seinale ehtne kootud seelikuriie ja millised oleksid sel juhul võimalikud hooldusprobleemis tulevikus? Või tuleks trükkida vastav muster muule materjalile ja kas sel juhul jääks tulemus loomulikule lähedane?

Tsiteeri

Helen 07.07.2008 22:29

Tere,

Riide liimimiseks on spetsiaalsed liimid olemas- seda peate poest küsima, samas saab ehk ka kuidagi klambritega kinnitada- eks sõltub ka,kui suures ulatuses te seda panna soovite. Vale liimi puhul tekib see, et võib hakata läbi imama ja siis riie üldse rikutud, õhukese riide puhul on see oht väga suur. Kui riie on raske, siis võib hakata ka seinalt maha vajuma ja kootud tooted kaotavad oma võlu- venib välja. Selle hooldamine oleks ka ilmselt suht keeruline- ei kujutagi ette, kuidas seda tegema peaks- kui see seina on juba saadud, siis oleks parem seda mitte torkida üldse. Kindlam oleks ehk siiski lasta trükkida see muster,kas puidu kihile, kilele. Võite lasta ka otse seinale maalida soovitu(see eeldab ka vastavat tagapinda sel juhul). Tänapäeval on võimalused selleks kõik loodud ja tulemus võib olla vägagi sarnane. Soovitaks siiski teist varianti.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Piia 31.07.2008 14:03

Riie kogub tolmu ja tõest, hakkab raske rahvariie vajuma. Variant oleks riidele nö vooder taha ömmelda, hoiab sutsu paremini, aga tolmu teema jääb ikka.
Mul sama mõte ja teema käsil, aga leidsin lahendusena värvimise. Jääb küll natuke stiliseeritud, kuid algupärane ja rahvuslik siiski.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.