KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

palu abi elutoa sisustamisel ja värvivalikul

rainer 12.07.2008 20:07

tegemist uue eramuga ja plaan oleks kasutada musta ja valged mööblit. Köök ja elutuba on koos.
Valge nahk diivan, diivanilaud must, teleri alus nt valge,köögi mööbel must, köök plaan plaatida ja elutuppa parkett, kamin vast heletast kivist.valgustiteks plaan panna väiksed lae sees olevad lambikesed.kas see yldse välja näeks??
mis värvi peaks olema seinad, parkett, plaadid? mida peaks muutma??v ei sobigi must köök?
ja siis yks mure veel
magamistuba oleks vaja ka sisustada, magamistoas on ka mullivann ja wc. plaan on ehitada vahesein siis magamistoa ja vannitoa vahele mis oleks klaasist, klaas oleks siis kas peegel v siis lihtsalt must,matt.eelistaks peeglit. tahaks kasutada ka suuri fotosid. must valgeid. mida peaks ette vötma siis.

Tsiteeri

Helen 13.07.2008 20:53

Tere,

Jälgige kindlasti ka musta-valge paigutusi ja toodete mahtu. Sõltub ka ruumi suurusest. Kui plaanite üleüldse must-valge teemat, siis kasutage ka seintel seda teemat- kas heledad seinad või osaliselt siis hele tapeet musta mustriga nt. Võite ka köögimööblit musta-valgega kombineerida- sõltub nüüd, milliseid kapi uksi plaanite kasutada- materjal jms( kui väike ruum, siis kombineerige kindlasti). Sellele mustale võite nt klaasi kõrvale tuua- teeb seda õhulisemaks ja üldmulje ei ole ehk nii sünge ja massiivne. Parkett ka siis,kas tume või hele- sõltuvalt üldmiljööst. Plaatidega võite samuti mustrit sisse tuua. Kui soovite musta-valgele veel mõnda tooni lisaks tuua, siis kasutage ka seda, nt köögi tasapinna näol, plaatidega, aksessuaaridega. Süvistatud valgustid valige suunatavad- saate teatud seinu ja aksessuaare vms rõhutada.
Magamistoal sama teema- tehke üle korteri läbiv teema. Soovitaks siiski klaasiks peeglit või siis klaasi- klaasi variante ka mitmeid, võimalik ka eri värve, tekstuure- võite lasta ka klaasile kleebise peale teha soovitud pildi või mustriga. Kui sein on suur, siis võib ka kaaluda osalist peeglit. Must-valgeid fotosid võite kasutada küll antud temaatika puhul- see sobiks ideaalselt. Jälgige, et musta liiga palju ei saa- antud hetkel on teil suuremad pinnad musta tooni valitud.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.