KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kas selliste värvide kombinatsioon sobib elutuppa?

Julia Kiviselg 15.07.2008 19:36

Meie elutoas on 2 põhilist värvi: beez/kollane ja punane. Meil on punane diivan ja tugitool ning äärtes on punased kardinad. Ülejäänud moobel on hele beezikat värvi. Diivani- ja tugitoolikated on beezi värvi ja dekoratiivpadjad on nii beeze kui punaseid. Lae- ja põrandavalgustus on kombineeritud punase ja oranzi värvusega. Seinad on heledates toonides.
Väga meeldis selline pilt. See annab elujõudu ja noorust (ise oleme noored, 22). Seda ma sooviksin panna diivani kohale. Kuidas arvate, kas see pilt sobiks meie elutoa värvide valikuga või tuleb kindlasti leida midagi punase värviga? Samas see oranz värv pildi peal sobib hästi lae- ja põrandavalgustusega.

Tsiteeri

Helen 16.07.2008 10:22

Tere,

Toonide poolest sobiks küll. Jälgige, et üldpildis toonid tasakaalus oleksid. Sõltub ka punasest- neid ka mitut varianti muidugi. Kui jääb punast vajaka, siis saate ka seda tasakaalustada aksessuaaridega- vaas, kausike vms. Sellist pilti peaks olema muidu ka punases variandis- võite kaaluda ka seda.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Mina 03.08.2008 20:48

Kas teemaalgataja äkki ütleks, kust sellise pildi leida võiks? Olen ka suur gallade fänn ja tahaks ka suure toa seinale sellist pilti! Äkki aitad?

Tsiteeri

Julia 18.08.2008 15:54

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.