KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Väiksesse noortetuppa kui kirjut tapeeti?

runde 17.07.2008 23:58

Tere! Sai poisi soovil ostetud tema tuppa moodne diivan, millel mustrid musta-valgega: musta ruudu sees valge ring ja valge ruudu sees must ring ja need siis omakorda vaheldumisi, nagu maleruut. Tuba ise on aga nii väike, et raske on tapeeti valida. Kindel on siis vaid see diivan, mis juba toas ja nüüd vaja uus tapeet panna seintele. Võimalusel tahan osta veel kitsama musta riidekapi. Aga siis tapeet: leidsin K-rautast väga kihvti valgel põhjal justkui päevalilleõie kujuliste mustade motiividga tapeedi aga terve tuba sellega teha tundub väga sünge ja kirju. Tapeedil on veel ka musti triipe jne. Kuidas saaks kirjut tapeeti väikeses toas efektselt kasutada? Osa seinast, 1-2 paani seinale, midagi muud põnevat? vaja ju veel kardinaid valida ja arvutilauda ning tooli. Toa asetus on selline, et uksest sisse minnes on peaaegu seina suurune aken 2,40 m ja sein siis kuskil 3,5. väiksem sein siis 2,5

Tsiteeri

Helen 18.07.2008 10:20

Tere,

Et üldpilt liiga süge ei oleks, võite ka musta-valge kõrvale uue tooni sisse tuua- erksamat midagi. Seina pinda oleks mõttekam siiski katta tapeediga osaliselt- nt siis kasvõi diivani tagune osa vaid. Jälgige ka, et tapeedi ja diivani mustrid vastuollu ei läheks- kuna diivanil on geomeetrilised kujundid, siis võite ka seinale seda sisse tuua või siis nt seinapinnad värvi alla- 1 sein midagi erksamat, ülejäänud siis heledamad- suure akna puhul saate ka aknakattega mängida- tuua sisse osaliselt soovitud tooni- tumedat ja heledat omavahel kombineerida. Nt see tumedama seina pinna tooni tuua osaliselt ka aknakattega sisse- mustri näol kasvõi. Väikese toa puhul hakkab kohe kõik silma ja kaldun arvama, et kui sinna panna veel ka kirju tapeet, siis üldpilt hakkaks häirima. Kaaluge ka dekoratiivset värvimist, fototapeet, maaling seinal, võite panna ka mingisuguse suure geomeetrilise kujundi pildi seina pikkupidi -diivani kohale. Tõmbe nr on ruumis diivan, seega ülejäänu ei tohiks sellega konkureerida ja kirju tapeet teeks seda kohe kindlasti. Mööblit kombineerige ka omavahel. Kasutage ka võimaluse korral osaliselt klaasi- see teeb õhulisemaks seda pisikest ruumi ja ühildub ka suure aknaga. Tooli võite ka 2 toonis valida- musta ja siis nt 3 toon, mida vb valite.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.